Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
23 d'octubre del 2024

28 de juny, es commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGBT+. Son Servera

Avui, 28 de juny, es commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGBT+ (lesbiana, gai, bisexual i transsexual).

Des de l'Ajuntament de Son Servera creiem fermament en la igualtat i respecte per a totes les persones, independentment de la seva orientació sexual. Celebrem i donem suport a l'Orgull LGTBI+ perquè és una oportunitat per honrar aquells que han lluitat per la igualtat i els drets de la comunitat LGTBI+ a tot el món. El terme Orgull designa l'amor propi o l'estima que cada persona té de si mateixa com a mereixedora de respecte i consideració.

La noció bàsica de l'Orgull LGBT+ consisteix que cap persona s'ha d'avergonyir del que és, sigui quin sigui el seu sexe, orientació sexual o identitat sexual, transmetent-se la idea d'una dignitat intrínseca de cada ésser humà, que no s'ha de veure afectada per conducta ni orientació sexual. En aquest sentit, es tracta de dignitat LGBT+.

Per això aquesta setmana celebram el Dia de l'Orgull, avui mati la regidora d'igualtat, Marga Bonet ha duit a terme una sentida Lectura del manifest a les portes de l'Ajuntament.

Si vens al mercat setmana del Son Servera trobaràs una paradeta reivindicativa amb el lema «Vine amb orgull a cercar el teu ventall!».

#365 dies d'igualtat
#asonserverarelacionssanes