Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
22 d'octubre del 2024

Cap de setmana Clown - Son Senvera

 COMENÇA EL PRIMER CAP DE SETMANA CLOWN!

DISSABTE 27 D’ABRIL A PARTIR DE LES 17 H A LA PLAÇA DE SANT JOAN

A les 17 h pels carrers del centre la Batubanda ens farà la crida del festival i a les 18 h tothom a plaça per veure els espectacles inaugurals!

CAPITÁN MARAVILLA (MADRID)... SUPERHÉROE PROFESIONAL 
Els carrers de Son Servera seran més segurs amb la presència d’aquest superheroi! El Capitán Maravilla se’n riu dels perills... i nosaltres riurem amb ell! Circ i molt d’humor en un espectacle hilarant!

PLANETA TRAMPOLÍ (CATALUNYA)... BACK2CLASSICS
Un espectacle de llit elàstic ple d’humor, poesia, ritme i cucaveles! El circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art. Una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista.

DIUMENGE 28 D’ABRIL A LES 18 H AL TEATRE LA UNIÓ

COMPANY MIDNIGHT (BÈLGICA)... US
Millor companyia de manipulació artística de circ i clown amb ganivets d’Europa!

Els artistes Simone Scaini i Joris Verbeeren són considerats com els millors manipuladors de ganivets de circ d’Europa! Una tècnica acurada i unes habilitats sorprenents per a un espectacle que circula entre la tensió i l’humor de dos Homo Sapiens Idioticus que descobreixen per primera vegada tot el que es pot fer amb un ganivet... I a sobre ells es troba el tercer actor de l’espectacle: l’estructura, de la qual pengen uns 100 objectes que poden caure en qualsevol moment, controlats per ordinador. Habilitat i tecnologia mesclada amb la comèdia d’humor!

Entrada gratuïta