Cirviola al forn. Recepta de Maria Bel Prieto Nebot
- 01 d'agost del 2024

Cirviola al forn.
1 cirviola O altre peix
Patata bona i ceba novella ( forn 20 Min, 180°)
1 tassó de vi blanc
Oli verjo,sal i prebe bo
Tomàtigues de cirereta
Tàperes, olives negres
El peix net, escatat i obert només 8 min al final, aturat el foc.
"Empoderar-se".
Tan sovint emprat el mot per referir-se al fet de prendre el timó de la pròpia vida, prendre decisions, posar-se al davant i mostrar-se amb seguretat i convicció; també l'entenc com l'AUTOCURA (self-care, autocuidado) holística.
Així si procuram tenir cura dels pensaments, del nostre interior i també del cos; em plau l'alimentació equilibrada. Passar gust d'un bon àpat, triar la compra més digne i fresca possible, CUINAR amb devoció i NODRIR amb compromís el meu cos i el de qualsevol qui segui a taula, MENJAR amb quietud i consciència, GAUDIR tant si és en companyia com si és en solitud; tot plegat : EMPODERA.