Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
12 de juny del 2025

Cirviola al forn. Recepta de Maria Bel Prieto Nebot

Cirviola al forn. 
1 cirviola O altre peix 
Patata bona i ceba novella ( forn 20 Min, 180°)
1 tassó de vi blanc 
Oli verjo,sal i prebe bo 
Tomàtigues de cirereta 
Tàperes, olives negres
El peix net, escatat i obert només 8 min al final, aturat el foc.

          "Empoderar-se". 
Tan sovint emprat el mot per referir-se al fet de prendre el timó de la pròpia vida, prendre decisions, posar-se al davant i mostrar-se amb seguretat i convicció; també l'entenc com l'AUTOCURA (self-care, autocuidado) holística.
Així si procuram tenir cura dels pensaments, del nostre interior i també del cos; em plau l'alimentació equilibrada. Passar gust d'un bon àpat, triar la compra més digne i fresca possible, CUINAR amb devoció i NODRIR amb compromís el meu cos i el de qualsevol qui segui a taula, MENJAR amb quietud i consciència, GAUDIR tant si és en companyia com si és en solitud; tot plegat : EMPODERA.