Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
23 d'octubre del 2024

Comissió de Prevenció de Violència de Gènere de l'Ajuntament de Son Servera

 S'ha duit a terme a la Comissaria de la Policia Local de Son Servera la Comissió de Prevenció de Violència de Gènere de l'Ajuntament de Son Servera.

Aquesta comissió, encapçalada per la regidora d'Igualtat, Marga Bonet, i el batle de Son Servera, Jaume Servera, ha reunit també els directors i les directores de tots els centres escolar del nostre municipi, la tècnica de coeducació de l'IES Puig de sa Font, així com els tècnics de Cultura i Festes, Biblioteques, Joventut i de Serveis Socials de l'Ajuntament de Son Servera, el policia tutor i les tècniques del Consell i del Govern.

Aquesta taula de treball ha servit per visualitzar la tasca que s'ha duit a terme durant aquest semestre i s'ha posat en comú les línies de feina del pròxim curs escolar 2024-2025.

També han desenvolupat les diferents actuacions que duran a terme des de tots els agents, per continuar treballant amb la prevenció, educació contra la violència de gènere i la violència masclista i la igualtat de forma transversal a tots els departaments i a tots els àmbits municipals per a tots els serverins i totes les serverines.