Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
23 d'octubre del 2024

Concert d'homenatge a Serafí Nebot amb Los Javaloyas i Simfovents Palma

El proper 29 de juny de 2024, el Castell de Bellver serà l’escenari d’un concert especial en homenatge a Serafí Nebot, violinista, compositor i veu principal durant més de seixanta anys del grup musical més longeu d’Espanya, Los Javaloyas. Aquest esdeveniment, organitzat amb el suport de l’Ajuntament de Palma, celebrarà la vida i la trajectòria d’una figura clau de la música espanyola.

Un any després del seu traspàs, els membres actuals de Los Javaloyas compliran el desig de Serafí Nebot d’adaptar 19 dels seus èxits més importants amb arranjaments per a banda de música o orquestra simfònica. Aquest projecte culminarà amb una actuació al Castell de Bellver, on Simfovents Palma acompanyarà Los Javaloyas per oferir un repertori ampli de les seves cançons més conegudes.

El concert promet ser una experiència inoblidable per als seguidors de Los Javaloyas i per a tots els amants de la música. El Castell de Bellver, amb el seu entorn històric i la seva acústica excepcional, proporcionarà el marc perfecte per aquest homenatge. Els assistents podran gaudir de versions renovades de clàssics que han marcat diverses generacions.

Per donar a conèixer aquest esdeveniment, es realitzarà una roda de premsa el dimarts, 11 de juny de 2024, a les 11:30h a Espai Xocolat.

Serafí Nebot, nascut a Son Servera el 29 de setembre de 1932 i traspassat el 29 de juny de 2023, va ser un pilar fonamental en la història de Los Javaloyas. La seva dedicació i talent van ser claus per mantenir la vigència del grup durant més de set dècades. Aquest concert d’homenatge no només ret homenatge a la seva figura, sinó que també celebra la durabilitat i la influència continuada de Los Javaloyas en la música espanyola.