Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
22 de juliol del 2024

Creació de 20 noves places a la xarxa d'acolliment de víctimes de violència masclista

El president del Consell de Mallorca Llorenç Galmés; la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat de les Illes Balears, Marta Vidal i la directora de l'IB-Dona, Catalina Salom, han signat aquest matí un conveni per cedir cinc pisos que suposen la creació de 20 noves places a la xarxa d'acolliment de víctimes de violència masclista de la institució insular. Aquest acte ha comptat també amb l'assistència del conseller de Presidència, Antoni Fuster i de la directora insular de Famílies, Ana Ferriol. 

El Consell de Mallorca té les competències en matèria d'atenció a les víctimes de violència masclista i és la institució responsable de brindar aquest servei. En l'acte, el president també ha anunciat que en les pròximes setmanes amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears s'afegiran dos nous habitatges a la xarxa de la institució. Llorenç Galmés ha explicat que el conveni «és la mostra del compromís i la col·laboració per part de les institucions en la lluita contra la violència masclista». 

El programa d'acolliment temporal, que en aquests moments acull 85 persones, ofereix un espai segur a les persones usuàries i acompanyament psicoeducatiu personalitzat per aconseguir-ne la plena recuperació i autonomia. Entre els seus objectius, hi ha donar-los a conèixer les mesures amb les quals compten i potenciar-ne els recursos personals.