Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
23 d'octubre del 2024

El CM destina 700.000 euros als ajuntaments per a la difusió i promoció del producte local

El Consell de Mallorca, a través del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, ha aprovat aquest dijous la convocatòria de subvencions per a ajuntaments i l'entitat menor de Palmanyola, per a la promoció i difusió del producte de Mallorca i de l'economia local.

L'import total de les ajudes és de 700.000 euros i es persegueix donar suport a tots els municipis, perquè puguin continuar promocionant i fomentant el consum de producte local.

Les actuacions o els esdeveniments als quals es podran acollir són aquells relatius a l'organització de fires i mostres comercials que promocionin el petit i mitjà comerç i els productes de Mallorca, així com tot tipus de projectes de dinamització del petit i mitjà comerç local. A més, també seran subvencionades tot tipus d'accions i campanyes a favor dels comerços tradicionals i, sobretot, les de productes locals i de proximitat, considerats de  circuit curt.

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha remarcat l'aposta de la institució insular «per donar suport al producte de Mallorca i de proximitat.