Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
22 de juliol del 2024

Esmollcalabona.cat s'incorpora a l'Associació de Premsa Forana de Mallorca

La revista digital Es Moll Cala Bona s'incorpora a l'Associació de Premsa Forana de Mallorca (APFM). 

Es Moll Cala Bona, fundada a finals de 2023, s'ha destacat per la seva cobertura informativa centrada en les notícies i esdeveniments de la comunitat de Cala Bona i de Son servera. Aquesta revista està feta sense ànim de lucre per un grup de persones que volen donar les notícies de Cala Bona i arribar a tots els racons de Mallorca.  Feta amb humilitat i amor a la nostra llengua cultura i país, està oberta a tothom que hi vulgui col·laborar. 

L'Associació de Premsa Forana de Mallorca, creada el 1978, té com a objectiu fomentar la col·laboració entre les publicacions locals, defensar els interessos professionals dels seus membres i promoure el periodisme de proximitat. Amb la incorporació d'Es Moll Cala Bona, l'APFM continua creixent i enfortint el seu paper com a plataforma de suport per als mitjans de comunicació de l'illa, tant en format paper com en digital. 

El president de l'APFM, Rafel Puigserver Pou, ha donat la benvinguda a la nova publicació, destacant la importància de sumar noves veus al col·lectiu: "Estem molt contents d'incorporar Es Moll Cala Bona a la nostra associació. La seva perspectiva local i la seva dedicació al periodisme de proximitat enriquiran sens dubte la nostra comunitat."