Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
22 d'octubre del 2024

Festa Ecològica i Musical

El parc de n’Hereveta de Porreres serà l’escenari de la Festa Ecològica i Musical: FEiM! El proper 8 de juny, a partir de les 18:00 hores, aquest esdeveniment reunirà música i sostenibilitat per celebrar els aniversaris del CBPAE i d’APAEMA, amb trenta i devuit anys respectivament. El festival, que fusiona cultura, agricultura i gastronomia ecològica, s’erigeix com a referent en la promoció dels valors de la pagesia ecològica.

Artists com TIU, Pitxorines, Miquel Serra, Xanguito, i Ánimos Parrec amenitzaran la jornada amb les seves actuacions. Tot i que el cap de cartell encara no s’ha desvetllat.

La Festa Ecològica i Musical FEiM! es distingeix per oferir exclusivament productes ecològics i locals, en suport a les famílies dedicades a la pagesia ecològica de la zona. A més, es comptarà amb una edició especial de begudes ecològiques, produïdes per empreses locals col·laboradores.

El nom de l’esdeveniment, FEiM, reflecteix els valors i l’esperit del mateix, segons expliquen els responsables de les entitats organitzadores. La festa no només celebra, sinó que també promou la sostenibilitat, la cultura i l’economia social.

Amb un aforament limitat per garantir la comoditat dels assistents i el respecte al medi ambient, s’han reservat entrades per als menors d’edat. Porreres, amb la seva llarga tradició en matèria d’agricultura ecològica i la col·laboració activa de l’Ajuntament en l’organització, ha estat triada com a seu d’aquest esdeveniment únic.