Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
22 de juliol del 2024

Homenatge a l'artiller Guillem Riera

Assemblea Sobiranista de Mallorca dintre dels actes del seu 10è aniversari (ASM) recupera l'homenatge a l'artiller Guillem Riera

L'agrupació territorial de Llevant de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, conjuntament amb l'Obra Cultural Balear i l'Ajuntament de Manacor, duran a terme novament l'homenatge a Guillem Riera, l'artiller mallorquí que morí en combat el 4 d'abril de 1715 mentre evitava el primer desembarcament de les tropes borbòniques a Mallorca.

L'acte tindrà lloc el dissabte 6 d'abril a les 11 a Porto Cristo, a la Torre del Serral dels Falcons, a Porto Cristo, i comptarà amb les intervencions de Biel Majoral, Delfí Mulet, Biel Oliver, Mateu Matas 'Xurí' i els germans Martorell.

L'ASM, en uns moments en què Espanya ens sotmet a una operació accelerada de substitució lingüística i poblacional, a la laminació de l'autogovern i a una espoliació fiscal sistemàtica, que posen en perill la nostra supervivència com a poble amb identitat pròpia i perjudiquen la nostra qualitat de vida, considera més important que mai honorar els defensors de la terra i commemorar els fets històrics que ens han duit on som.

Un cop finalitzat l'acte se celebrarà un dinar de germanor. Els interessats en assistir-hi s'hi poden inscriure a través del formulari que trobaran a la web de l'ASM. El preu serà de 16€.