Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
23 d'octubre del 2024

Jornades de portes obertes de mind-body i ioga adreçades a persones amb discapacitat

Jornades de mind-body i ioga destinades a persones amb discapacitat, mobilitat reduïda, diversitat funcional i/O prevenció de la dependència a la Platja Accessible de Cala Bona,

Des de la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Son Servera , i en col·laboració amb Marsave, hem organitzat unes jornades de portes obertes de mind-body i ioga adreçades a persones amb discapacitat.

Aquestes jornades, que tindran lloc a la Platja Accessible de Cala Bona, es duran a terme els dimarts alterns fins a la darrera setmana de setembre, de 10.30 a 13.30 h, i s'organitzaran per grups atenent les necessitats de les persones.

Objectiu de les jornades
L'objectiu principal és familiaritzar les persones amb aquestes pràctiques, amb la finalitat que les puguin fer servir en el seu dia a dia i aplicar-les en situacions quotidianes, a fi de reduir així els seus nivells d'estrès i incrementar el seu benestar general.

Les jornades són completament gratuïtes i per participar-hi recomanam prèvia inscripció telefonant al número 617351733 (Marsave).

Per dur a terme aquesta activitat disposarem de tot el material necessari, així com del personal especialitzat.

Des de l'Ajuntament de Son Servera i Marsave vos volem agrair per endavant la vostra col·laboració per tal de fer-ne difusió entre els vostres clients i convidar-los a participar-hi.

Si necessitau informació addicional, no dubteu a contactar amb nosaltres mitjançant els telèfons 971 567002 (Ajuntament de Son Servera) i 617351733 (Marsave).