Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
22 d'octubre del 2024

Més de 500 persones celebren la trobada de socis de l’OCB

 

L’Obra Cultural Balear ha celebrat una trobada de socis que ha reunit a més de 500 membres, provinents de les més de trenta delegacions amb què compta l’entitat arreu de l’illa de Mallorca. El sopar ha servit per honorar la dedicació dels membres més antics, donar la benvinguda als nous i agafar forces per la Diada per la llengua que tindrà lloc el diumenge 5 de maig.

El president de l’OCB, Antoni Llabrés, ha fet una crida a la mobilització a tots els socis i simpatitzants de l’entitat: “Perquè estimam Mallorca, és ben hora de sortir al carrer per plantar cara a l’envestida i proclamar ben alt ‘Sí a la llengua’. Dia 5 de maig, tothom a Palma.”

L’OCB ha volgut destacar el suport continuat dels seus socis retent homenatge als membres amb una trajectòria de més de cinquanta anys per agrair-los el seu suport i compromís, fent-los entrega d’un obsequi. Entre aquests socis amb més de cinquanta anys d’història s’hi troba el prestigiós lingüista i professor emèrit de la Universitat de les Illes Balears, Gabriel Bibiloni, qui també ha aprofitat l’ocasió per pronunciar unes paraules.

La trobada també ha estat escenari d’una càlida benvinguda als nous socis de l’OCB incorporats aquest 2024, fent-los entrega del seu carnet de soci. En aquesta ocasió també ha pronunciat unes paraules Maria Mercè Gomila, docent de vint-i-quatre anys, nova sòcia de la delegació de Sant Llorenç. Seguidament, també s’ha reconegut el soci més jove de l’OCB, un nadó de sis mesos.

Finalment, la trobada de socis de l’OCB ha estat només un moment de celebració i reconeixement, però també una oportunitat per agafar forces de cara a la Diada per la llengua que se celebrarà el pròxim diumenge, 5 de maig a la Plaça Major de Palma.