Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
22 d'octubre del 2024

Multitudinària Fira Artesanal i Empresarial de Son Servera

Els Xeremiers des Puig de Sa Font també han donat el sus a la fira amb el seu recorregut pels carrers de la vila.

La Fira d'enguany ha mostrat una abundant oferta de temes: el Fironet Artesanal i Empresarial que ha vestit l'Avinguda Constitució, el I Concurs de Llengua amb tàperes, la decoració arreu del poble dels estampats de llengües, la Fira del Medi Ambient, la Mostra de vehicles antics del nostre col·leccionista Toni Batle, l'Exposició de Bonsais, la Mostra de Jocs amb materials reciclats, la col·lecció de carros i eines de foravila a les Cases de Ca s'Hereu i una mostra de cuina dels bars i restaurants del poble.
Enguany la Fira que no dona nom al nostre poble ha tornat a oferir la seva millor versió com feia anys que no passava i és que la coordinació així com la involucració de moltes empreses, associacions i voluntaris i voluntàries de Son Servera ha fet possible aquesta fita tan important com ha estat viure i mostrar als visitants una de les millors Fires de Mallorca.

Des de l'Ajuntament de Son Servera, gràcies a tots i a totes que ho heu fet possible. Sense el vostre esforç avui no hauria estat possible.