Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
22 d'octubre del 2024

Nou disc recopilatori de Bruce Springsteen

Nou disc recopilatori de Bruce Springsteen.

El proper 19 d'abril es publicarà un nou recopilatori de Bruce Springsteen per a celebrar els 50 anys que el rocker estatunidenc duu ja trepitjant escenaris i gravant discos.


El disc, que inclourà 18 cançons, abastarà des del seu primer treball "Greeting From Asbury Park NJ" fins al darrer "Letter To You", obviant en aquest cas el més recent disc de versions "Only the Strong Survive".

Varis seran els formats en que es publicarà: per una part en un CD senzill, i per l'altre en diferents vinils de distints colors: vermell, groc, blau i negre clàssic.

En 18 temes òbviament és molt difícil condensar 50 anys de trajectòria, per la qual cosa aquí trobarem a faltar moltes cançons imprescindibles com "The River" (imperdonable), "Nebraska", "Tunnel of Love" o "No Surrender"... però a canvi tenim altres clàssics que tampoc podien faltar com són "Born To Run", "Born in the U.S.A.", "Brilliant Disguise" "Human Touch" o "Dancing in The Dark".

Resumint, un nou disc recopilatori del Boss (després ja estaria el debat sobre si era convenient publicar un altre disc de recopilació a aquestes altures, ja que són bastants els que ja es troben en el mercat) que es publica en el proper mes, que tant ens pot servir per augmentar les nostres col.leccions si ja teníem totes aquestes cançons, o per a que els nous i més joves fans de Bruce Springsteen es puguin endinsar dins la seva música en un sol disc.

La foto de portada prové de les sessions fotogràfiques del disc "Born To Run", realitzades per Eric Meola a l'any 1975.