Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
22 d'octubre del 2024

Policies tutors de Son Senvera

Els policies tutors de Son Servera van acompanyar dimarts dematí als Bombers de Mallorca provinents del parc de bombers d'Artà per reconèixer, en cas d'emergència, el trajecte més addient per a l'arribada fins al CEIP Jaume Fornaris i Taltavull de Son Servera, degut a la seva peculiar orografía a peus del Puig de Sa Font.
El policies van acompanyar als Bombers desde la Plaça Sant Joan de Son Servera fins a l'aparcament de l'escola, tenguent algunes dificultat per a l'accés en alguns punts dels carrers Creus i carrer Escola, per alguns vehicles mal estacionats.
L'itinerari va ser més favorable de l'esperat degut a que, en cas d'emergència al CEIP Jaume Fornaris els bombers podrien arribar el més aviat possible per carrer Creus, sempre i quan els vehicles estacionin correctament i obeeixin les marques vial, en aquest cas les linies longitudinals continues grogues.

Pensem que les senyals de tràfic estan col.locades amb un objectiu comú. Què passaria si un vehicle d'emergències no pot arribar a l'escola en cas d'incendi per un o dos vehicles estacionats incorrectament? "Acab d'aparcar", "Només han estat cinc minuts", "no molesta", "l'acab de deixar" i un llarg etcètera que no podríem justificar mai davant una emergència real.