Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
22 d'octubre del 2024

Presentació de WE ARE OCEAN Mar Balear

Ens complau convidar-vos a l’esdeveniment de presentació de WE ARE OCEAN Mar Balear: Art, Ciència i Educació per a la protecció del mar. Uneix-te a nosaltres per celebrar el tancament d’aquest inspirador projecte i continuar fomentant la consciència i educació oceànica!

Data i hora:
???? Divendres, 14 de juny de 2024
???? 19:00 - 20:30 CEST

Ubicació:
???? Avinguda de Joan Miró, 101, 07015 Palma (https://maps.app.goo.gl/XnZ8vvNxBCCzLQXB7)

Durant l’esdeveniment, els nens del CEIP El Terreno presentaran les obres realitzades en els tallers d’Art i Ciència organitzats del 10 al 13 de juny al Casal de Barri El Terreno. A més, els joves compartiran les seves visions i idees per a la protecció dels coralls del Mar Balear amb convidats del món de la política, empreses, institucions i fundacions dedicades a la conservació marina.

També hi haurà un espai per al debat sobre el tema: “El repte de l’alfabetització oceànica: com els projectes interdisciplinaris poden donar suport a les escoles en la transmissió de coneixements sobre l’oceà.”

ESDEVENIMENT PÚBLIC PER A TOTHOM! RESERVA LA TEVA PLAÇA AL SEGÜENT ENLLAÇ! https://www.eventbrite.es/e/910432948457?aff=oddtdtcreator