Es Moll .

Es Moll .

Segueix-mos:
25 de juliol del 2024

SFM incorpora 17 empleats fixos a la seva plantilla, entre els quals 14 maquinistes

 

Foto de noticiaImatge minituraImatge minitura

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) incrementa la plantilla amb 17 nous empleats, que han començat aquesta setmana la seva relació laboral. Es tracta de 14 nous maquinistes, 2 administratius i 1 factor de circulació (tècnic que s'ocupa del control del trànsit ferroviari). Des de l'any 2007, no es completava cap Oferta Pública d'Ocupació per a incorporar nou personal a l'empresa pública ferroviària.

Durant aquesta setmana, el nou personal s’ha incorporat a SFM, ha signat els contractes laborals amb el gerent de l’empresa, José Ramón Orta; ha rebut la benvinguda en una trobada amb la direcció, els responsables de Recursos Humans i d'altres departaments i membres del Comitè d'Empresa; ha passat la revisió mèdica, i, des de dimecres, tant els maquinistes com el factor de circulació, han iniciat la formació teoricopràctica.

La previsió és que els nous conductors puguin entrar a prestar servei comercial durant la primera quinzena del mes de juliol en el servei de metro, incorporant-se posteriorment de manera progressiva a les rutes d'Inca, Manacor i Sa Pobla. Amb aquesta incorporació, es culmina el procés de l'oferta pública d’ocupació 2019/2020, que oferia 30 noves places pel torn lliure i 13 per promoció interna com a personal laboral d’SFM, en el qual finalment es varen inscriure unes 500 persones.

Del total dels nous llocs oferts, 24 eren de maquinista (21 pel torn lliure i 3 per promoció interna). Finalment, mitjançant aquesta oferta pública d'ocupació s'han pogut incorporar en total 16 nous conductors (14 pel torn lliure, que s’han incorporat aquesta setmana, i 2 per promoció interna). L'empresa disposarà de 77 maquinistes en plantilla.